Her til aften har jeg lavet mit lille pasta eksperiment, som jeg ikke har navngivet endnu. En dag for længe siden, hvor kæresten og jeg var i dovent humør til at lave aftensmad, og havde stor lyst til takeaway-pasta, fandt jeg energi til at eksperimentere lidt med hvad vi nu havde i køleskabet. (Der var jo alligevel lidt langt ned til pizzamanden)
Det var en succes, og de gange, hvor vi har haft lysten til at få takeaway-pasta, så overvejer vi, hver gang, om vi ikke skulle handle ind til eksperimentet i stedet, hvilket vi har gjort lige siden.
Jeg aner ikke om andre har lagt en opskrift op som ligner, men her er min.
OBS. man bør ignorere kalorieantallet i retten, og i stedet nyde det.!
30 min tilberedningstid
Ingredienser:
150 g Bacontern
350 g Kyllingefilet
250 ml Fløde
500 g Dolmino
400 g Spagetti
1 spsk Majsolie
½ tsk Salt
½ tsk Oregano
- Sæt 1 liter vand i kog med majsolie og salt
- Samtidig brun bacontern i en wok
- Når bacontern er brunet, skær kyllingfileterne i mindre stykker og kom dem i wokken
- Når spagettien er færdigkogt, hæld vandet fra og kom det over i wokken, når kyllingen er stegt
- Kom herefter Dolmino i, rør rundt og lad det simre 2-3 min
- Tilsæt nu fløden og oregano, rør rundt og lad det simre 5 min
og Voila...!!! Lækker pastaret :)
Det kan med fordel serveres med en grøn salat og hvidløgs brød. Muuums <3
beke*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar