mandag den 13. april 2015

Byg og nyt byggeudstilling

Søndag var vi afsted til endnu en byggeudstilling. Denne gang gæstede vi "Byg og nyt" i Herning. Der var i alt 8 huse, og der var åbent fra 14-16.
For os var det en rigtig god oplevelse. Der var mange stilarter, udbydere, prisklasser mv. Så vi føler at vi blev præsenteret godt, for de mange muligheder som der nu findes. (Der findes dog mange flere endnu)

Denne dag var der ikke proppet med mennesker, så vi havde fint ro til at kunne tage husene til os, og fornemme, hvad som ville kunne virke for os. Vi har, ud fra dagen, strøget nogle af udbyderne, som vi ikke mener, der vil passe til os. Dette er et stort skridt - mener vi. 

En vigtig ting at have i mente, når man går rundt i disse huse er, at de har proppet dem med godter. Altså, man skal passe på ikke at blive for draget til det helt store og fantastiske. (medmindre man selvfølgelig har økonomien til det) - husk at gå tilbage til virkligheden, hvad er vores behov. 

Det næste skridt for os, må være at kigge på, hvordan skal vores hus strikkes sammen. Hvad har vi behov for? Hvad kunne vi tænke os? Skal det være et H-hus? Vinkelhus? andet? Hvor små/store må rummene være? mv. Dette vil vi lige lege lidt med, inden vi begynder at sætte os til et møde med en af udbyderne/sælgerne.

Men dermed ikke sagt, at vi sagtens kunne slå et smut forbi Herning igen. Dette var bestemt en god oplevelse.

Her er et lille udpluk af billederne fra dagen. 
Charmerende med en muret væg - I like it

Det kunne være fantastisk med to brusehoveder

bekes*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar