tirsdag den 12. maj 2015

Danmarkskortet på væggen

Så har kærsten fået danmarkskortet på væggen.! - og det pynter.!
Da han sidste år arbejdede i en periode som flyttemand, og her havde fået tjansen, sammen med andre, at rydde ud på en gammel skole, fandt han dette danmarkskort, som pedellen havde smidt i containeren. Men en kort fremtid for kortet, i forbindelse med at det skulle køre til lossepladsen samme aften, så tænkte han hurtigt.

Jeg havde kort forinden plaget om, at det kunne være så fedt, at have sådan et kort på vores tomme væg, hvilket han huskede <3

En ny stang og superlim skulle der til, for at den fungerede igen. De små blyantsstreger, som er nogle steder på kortet, giver den kun mere charme.

Den er faktisk ikke så tosset, da vi endda allerede har taget den i brug. Kæresten har flere kommende weekender, hvor han skal på håndbold trænerkursus, så er det nu meget praktisk at se på kortet, hvor langt væk de forskellige byer nu ligger.

Nu mangler jeg kun et kort over europa og verden - men så skal der vist også cleares et par vægge før at det skal lykkes, heh, og det kommer ikke til at ske i denne bette lejlighed.

bekes*



Ingen kommentarer:

Send en kommentar